Tankar hos Malusken

Tankar hos Malusken

Om min blogg

Här skriver jag ner mina tankar och funderingar om livet.
Vill du testa ny mat så titta in på min receptblogg på receptpunktmaluskenpunktse
Mer om mig finns på wwwpunktmaluskenpunktse

Känslor

TankarSkapad av Malusken 2017-06-15 22:02
Har du tänkt på hur många olika känslor det egentligen finns? Jag har börjat möta och smaka av mina känslor mer och mer. Fundera på vad känslan betyder och hur den känns i kroppen och var i kroppen den känns. Jag lyssnar på vad jag själv vill och mår bra av. Bara det är en underbar känsla. :)

Eller tänk dig känslan av att du tittar på ett par byxor du älskade när du kunde ha dem, men inte längre kan ha. Du provar dem och nej, det är över tio cm kvar att knäppa dem. Lägger tillbaka dem i skåpet. Det går ett tag och du tar fram dina byxor. Tittar på dem. Provar dem och det är fortfarande nästan tio cm kvar tills du kan ha dem. Du lägger in dem i skåpet. Du glömmer bort dina byxor och tiden går.

Sedan tittar du på ett gammalt kort där du har på dig byxorna. Återupplivar känslan som du var i där på kortet med dina byxor. Du känner pirret i magen. Funderar på vart du lagt de där byxorna. Du går fram till skåpet. Öppnar det. Du ser byxorna. Vågar jag ta fram dem igen. Du kommer ihåg känslan. Du tar fram dem. Tittar på dem. Vågar jag verkligen testa dem? Vill jag åter få uppleva känslan av att de är för små? Ah, vad har jag att förlora.

Du kliver i byxorna. Drar dem över knäna. Drar upp dem över låren. Du får även upp dem över höfterna. WOW! Du kan knäppa dem och dra upp dragkedjan. Visst sitter de lite hårt, men du får igen dem och magen hänger inte över! Den känslan när du precis knäpper byxorna är underbar. Det pirrar i hela kroppen och du känner dig så glad och lycklig. Du skulle kunna springa ut på vändplanen och bara skrika: "Nu kan jag ha mina byxor igen. Visst är jag toppenbäst som klarat detta!"

Idag har jag fått uppleva just detta. Det är som om jag är kär. Det pirrar i magen och smilbanden är uppe vid öronen. :) Trodde aldrig att jag skulle komma till denna dag. Jag blir så stolt över mig själv. Vilken resa jag har gjort. På ett sätt så är jag slut, men jag tycker inte att jag direkt har kämpat. Tror att känslan av att jag är slut beror till stor del av att som varit på jobbet, men idag tog även det slut. Idag kom jag i mål.

Men det bästa av allt är att idag är det dagen då jag fick på mig mina älskade byxor. :)/Malusken!


Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.