Tankar hos Malusken

Tankar hos Malusken

Om min blogg

Här skriver jag ner mina tankar och funderingar om livet.
Vill du testa ny mat så titta in på min receptblogg på receptpunktmaluskenpunktse
Mer om mig finns på wwwpunktmaluskenpunktse

Nya tag

TankarSkapad av Malusken 2017-08-19 18:32
Ja, ha! Då är det bara att ta nya tag återigen. Denna gång är inte mat eller godis inblandad, utan min rygg. Var på smärtutredning igår och fick veta att smärtan jag har i ryggen inte beror på trasigt skelett, utan på muskulaturen i ryggen som krampar. Detta betyder att det inte kommer att bli någon operation. Det känns skönt att de inte bara opererar, utan faktiskt gör denna smärtutredning innan. Tänk om de opererat och jag inte hade blivit bra och min smärta hade kvarstått. Det hade inte varit roligt.

På måndag ska jag för tredje gången kontakta vårdcentralen för att få hjälp med en ny väg. Doktorn jag träffade igår vill att jag ska bli sjukskriven ett par månader för att få intensiv hjälp med smärtlindring, vatten- och styrketräning samt sjukgymnastik. Som jag förstått så är det en lång väg att rehabiliteras, men det är väl bara att ta lite i taget och kämpa på. Har jag ärvt fars positiva inställning så måste jag ju nu använda den.

Vem har sagt att livet är lätt? Det finns så många olika vägar man kan gå i livet och vissa av oss får testa många olika vägar innan vi hittar rätt. Sedan finns det ju en mening med allt som sker i livet, men det är inte alltid så att man ser det direkt. Vad meningen med detta är återstår att se. Min förhoppning är i alla fall att jag kommer få hjälp så jag kan bli av med smärtan och släppa mina kryckor och kunna komma igång och träna precis som jag vill.

/Malusken!