Tankar hos Malusken

Tankar hos Malusken

Om min blogg

Här skriver jag ner mina tankar och funderingar om livet.
Vill du testa ny mat så titta in på min receptblogg på receptpunktmaluskenpunktse
Mer om mig finns på wwwpunktmaluskenpunktse

KK-joggen

TankarSkapad av Malusken 2017-08-09 19:01
Igår var dagen då jag skulle ha sprungit KK-joggen, Katrineholms stora löpartävling som äger rum varje år under Katrineholms-veckan. Tyvärr så har ju ryggen satt käppar i hjulen och kunde inte få springa. Istället så var jag ner och tittade på alla duktiga människor som sprang. Blir så sugen att jag också ska få springa. Känns långt tills jag får springa. Nu när jag börjat jobba igen så har min stackars rygg blivit sämre. Nu kan jag ju inte variera att ligga och gå. Det blir mer sitta och stå nu och det gillar inte ryggen.

Men nu är det bara att se framåt och ha ett nytt mål att sträva emot, kunna springa. Tänk vilken härlig känsla att kunna knyta på sig skorna och bara springa iväg. Känna värmen som sprider sig inombords och hur svetten tränger fram. Känna på flåset och friheten att springa.

Igår blev jag väldigt glad när simhallen här i stan öppnade upp igen efter fem veckors semesterstängt. Underbart att få kliva ner i vattnet och det är lugnt och stilla i simhallen och få simma på egen banan. Efter att simmat en massa längder få krypa ner i bubbelpoolen. Det är frihet för mig just nu. :)

/Malusken!