Tankar hos Malusken

Tankar hos Malusken

Om min blogg

Här skriver jag ner mina tankar och funderingar om livet.
Vill du testa ny mat så titta in på min receptblogg på receptpunktmaluskenpunktse
Mer om mig finns på wwwpunktmaluskenpunktse

MÅÅÅL

TankarSkapad av Malusken 2017-08-06 15:21
Idag har äntligen dagen kommit som jag så länge har väntat på! Jag har nått mitt viktmål för operationen. Nu har jag gått ner 19 kilo sedan januari och 15 kilo sedan jag var hos doktorn i mars. Sedan har jag tagit 10,4 kilo sedan jag startade upp med näringsfysiologen. Helt otroligt vilken förändring det blivit både fysiskt och mentalt. Det har gått upp och ner som en berg-och dalbana. Jag har varit både glad, frustrerad och orolig. Skulle jag verkligen klara detta? Idag känns det som jag sprungit ett maraton och nu gått i mål. Först nu så känner jag mig stolt över mig själv och det jag har gjort. Har inte vågat tidigare för tänk om det skulle misslyckas. Nu vet jag att detta koncept fungerar toppen på mig och jag vet hur jag ska ta mig upp om jag tar ett snedsteg.

Nu ska jag bara fortsätta vidare och leva efter det jag lärt mig. Jag vill ju absolut inte gå uppåt i vikt igen. Allt som nu försvinner kommer vara ren bonus. Visst har jag nya viktmål, men de behåller jag för mig själv för att inte känna för stor press och stressa upp mig själv. Har ju ett par klädesplagg som vore trevliga att komma i, men händer det så är det som sagt bonus.

Det som varit bäst hittills är att det inte behöver vara så avancerat. Man behöver inte äta äcklig mat för att gå ner i vikt. Närmare 95% av det jag jag ätit har varit gott. Vissa saker har blivit riktiga favoriter.

Idag blir det en ren slappardag med massa härliga 80-talsfilmer. Ryggen vill få vila efter en vecka på jobbet. Den gillar inte att sitta så mycket som jag gör på jobbet.

/Malusken!