Tankar hos Malusken

Tankar hos Malusken

Om min blogg

Här skriver jag ner mina tankar och funderingar om livet.
Vill du testa ny mat så titta in på min receptblogg på receptpunktmaluskenpunktse
Mer om mig finns på wwwpunktmaluskenpunktse

Återfall

TankarSkapad av Malusken 2017-08-03 07:25
Då har det nu skett. Jag fick ett återfall på godisfronten. Köpte ju marknadsgodis (lakrits med choklad och salmiakpulver) i fredags och åt lite av det och så sparade jag det hos mor för att annars skulle jag äta upp allt. Det var ju bara sååå gott. I måndags när det var första dagen på jobbet blev det fel i min matplanering. Trodde jag skulle hålla mig på soppan jag hade med mig till lunchen och sedan simma på den innan jag skulle äta. Men det gick inte. På em kom hungerkänslorna. Åt lite nötter och åkte och simmade. Skulle sedan fixa ett par ärenden innan jag skulle åka förbi hos mor. Då var suget så enormt och jag visste att jag inte skulle äta, men kroppen och suget tog totalt över och jag tog fram mina godisar och åt upp dem. Nu är de slut! Kunde bara inte äta middag på kvällen för jag kände mig så mätt på godiset sedan ville jag inte få i mig för mycket heller.

Efter en sån händelse så är det bra att det finns en dag, dagen efter, som man lugnt och sanasat kan börja från början igen. Ja, när jag då gör sådana här dåliga val så får jag heller inte bli sur om inte vikten går neråt.

Det är bara att välja vilken av stigarna jag ska gå. Tänk så bra det hade varit om det hela tiden bara fanns en väg att gå, men då hade det blivit som autobahn nere i Tyskland. Det var massor av filer och trångt. Nej, det är nog i alla fall bättre som det är i skogen. Små krokiga stigar som man kan gå på och när som helst kan man göra en avstickare och ta en annan väg. Vill man ta en ny väg så får man också förvänta sig att det kan komma fallgropar eller andra hinder. Idag tänker i alla fall jag gå en välkänd väg som jag trampat på många gånger. Detta bara för att att den är så vacker och jag vet precis var alla små rötter är så jag inte snubblar. Hoppas även du går den väg du vill gå.

/Malusken!