Tankar hos Malusken

Tankar hos Malusken

Om min blogg

Här skriver jag ner mina tankar och funderingar om livet.
Vill du testa ny mat så titta in på min receptblogg på receptpunktmaluskenpunktse
Mer om mig finns på wwwpunktmaluskenpunktse

Dagen före

TankarSkapad av Malusken 2017-07-30 21:15
Idag är det dagen för. Dagen före jag ska börja jobba igen. Fyra veckor har gått. Fattar inte hur fort tiden går, kan någon dra i bromsen. Hinner knappt med att analysera och reflektera vad som sker. Känner mig nöjd med min semester. Visst hade det varit trevligt stt rest bort några dagar, men mitt val av semester har bestått i att lägga fokus på mig själv. Jag har tagit dagarna som de kommit, men med lite planering utifrån hur simhallen varit öppen.

Morgondagen är en dag då många brukar börja ett nytt hälsosammare liv. Semesterkilona man lagt på sig ska betas av och man ska leva mer hälsosammare. För mig är morgondagen ur den synvinkel precis som vilken annan dag som helst. I år behöver jag inte tänka på detta, jag lever ju redan ett relativt hälsosamt liv. Jag behöver inte kämpa för att få bort semesterkilona för det har jag inte lagt på mig några. Jag ska fortsätta att kämpa med de kilona som jag gick upp när jag blev sjuk.

Ikväll känns det som kvällen innan första dagen i skolan. Väskan är packad, kläder är framplockade. Vilka träffar jag i morgon? Vad händer i morgon? Dessa frågor kan jag bara svara på vid denna tidpunkt i morgon.

Nu är det dags att sova och vroida tillbaka dynget och komma in i jobblunket. Om ett år är det semester igen. Då ska jag vara ledig fler veckor för då får jag äntligen sex fler semesterdagar. Nästa året är det stora året jag fyller 40 och blir gammal. Men först ska jag ta och fylla 39, så än får jag känna mig ung ett tag till.

/Malusken!