Tankar hos Malusken

Tankar hos Malusken

Om min blogg

Här skriver jag ner mina tankar och funderingar om livet.
Vill du testa ny mat så titta in på min receptblogg på receptpunktmaluskenpunktse
Mer om mig finns på wwwpunktmaluskenpunktse

Träning

TankarSkapad av Malusken 2017-07-28 22:30
Äntligen så har lusten till att träna kommit tillbaka. Jag ser resultat av träningen både i styrka och energin jag får efter. Jag mår mycket bättre när jag får träna. Jag blir gladare av att få träna.

Igår körde jag ett hårt pass i gymmet. Pressade mig själv för att se hur mycket jag skulle klara av. Tror att jag skulle klara lite till, men vet inte hur långt jag vågar pressa. Idag kan jag säga att det känns i både axlar, armar och ben. När jag idag skulle simma så var det så tungt. Hade jämt göra att inte sjunka till botten.

Sedan jag fick klartecken från doktorn i mars att det var okej att träna för jag kunde inte göra mig mer illa i ryggen än det redan var så har jag tränat enligt följande. :)

Totalt tid:2597 min / 1d 19:16:31
Total sträcka:131,63 km
Antal träningspass:95
Antal dagar med träning:65 (49,6% av 131 dagar)

Till det kommer även fem promenader som jag inte spelat in via GPS. Så lite bättre statistik än ovan är det allt. Själv tycker jag att detta är toppenbra med tanke på att jag har problem med min rygg och går på kryckor. De träningspass som finns med i detta är motionscykel, promenader, simning, crosstrainer och styrketräning.

Mer träning åt folket så vi inte förslappas helt. Det borde vara obligatoriskt med idrott på arbetet precis som det är för barnen i skolan. Vi klagar på att barnen rör på sig för lite. Vad gör inte vi vuxna då?

Längtar såååå mycket tills jag kan köra ett spinningpass eller få dansa folkdans igen. Har en innestående hambo som jag hoppas kunna ta efter jul.

Mår kroppen bra i morgon så blir det nog ett nytt pass i gymmet. Lite sista-chansen-träning innan invägningen på söndag.

/Malusken!