Tankar hos Malusken

Tankar hos Malusken

Om min blogg

Här skriver jag ner mina tankar och funderingar om livet.
Vill du testa ny mat så titta in på min receptblogg på receptpunktmaluskenpunktse
Mer om mig finns på wwwpunktmaluskenpunktse

Jag kan!

TankarSkapad av Malusken 2017-07-23 10:09
Nu har jag stått på egna ben i en vecka med två avstämningar från min näringsfysiolog och jag har klarat det! :) Jag kan fixa detta även själv, men det känns ju dock väldigt tomt. Ett helt kilo lyckades jag ta denna vecka. Det är ju rätt fantastiskt när jag tänker efter. Nu bränns nästan målvikten till operationen. Jag har varit helt fantastiskt duktig om jag får skryta lite.

Att göra val är inte alltid det lättaste. Ibland gör jag bra val, ibland omedvetna val och ibland till och med dåliga medvetna val. De dåliga medvetna valen behövs ibland för att kunna testa av sig själv lite och se hur står jag just nu? Vad tycker jag. Är saker lika gott som jag tyckt att de varit förut. Oftast så leder de medvetna dåliga valen till bättre val nästa gång för jag upptäcker att det inte var så gott som jag längtat och trott att det skulle vara.

Val är verkligen svåra. Det finns då många val att ta ställning till hela tiden. Ska jag äta det eller det? Ska jag lägga mig i solstolen och läsa en god bok eller ska jag ut och gå? Ska jag säga si eller så? Jag tycker att så länge man gör medvetna val så är det bra val! Om så valen är bra eller dåliga. Ett medvetet val har i alla fall jag tänkt till i och inte bara gjort i farten.

Hoppas du gör val som passar dig idag!

/Malusken!