Tankar hos Malusken

Tankar hos Malusken

Om min blogg

Här skriver jag ner mina tankar och funderingar om livet.
Vill du testa ny mat så titta in på min receptblogg på receptpunktmaluskenpunktse
Mer om mig finns på wwwpunktmaluskenpunktse

Ny mat

TankarSkapad av Malusken 2017-07-16 19:11
En av de saker som varit bäst under mitt samarbete med näringsfysiologen är att jag testat en hel del ny mat. Största delen av dessa rätter har varit riktigt goda och vissa är riktigt stora favoriter. Idag testar jag en ny rätt, linssoppa. Hittills så känns det gott. Det gäller att koka länge så att linserna kokar sönder så man inte känner det mjöliga i dem för mycket. De rätter som jag tycker bäst om är proteinpannkakorna och tacosoppan. Dessa rätter har jag ätit många gånger.

Jag som alltid varit rädd för att testa nya saker och har helst hållit mig till det som jag vet att jag tycker om har nu verkligen vidgat mina vyer. Denna gång hade jag bestämt mig för att inte vara för kräsen och "rädd" för att testa nya saker. Jag tycker själv att jag varit modig. Så många vegetariska rätter som jag ätit under dessa veckor är nog fler än vad jag ätit under mitt liv. Man kan faktiskt bli mätt av vegetariska rätter om man hittar rätter med hög proteinhalt.

Annars så har halva semestern nu gått och jag fattar inte vart tiden tagit vägen. Bara att suga musten ur det som är kvar och försöka fylla på energi tills det är dags för nästa semester om ett år.

/Malusken!