Tankar hos Malusken

Tankar hos Malusken

Om min blogg

Här skriver jag ner mina tankar och funderingar om livet.
Vill du testa ny mat så titta in på min receptblogg på receptpunktmaluskenpunktse
Mer om mig finns på wwwpunktmaluskenpunktse

-15 cm

TankarSkapad av Malusken 2017-07-15 14:39
Det är så konstigt. När jag mäter mig i höjd av naveln så har det inte hänt så mycket, men över och under naveln har det hänt massor. Synd att jag inte mätt mig där också. Idag testade jag igenom lite regnkläder och då passade jag även på att testa mina vinterbyxor. De har jag inte fått igen på måååånga år, men eftersom det varit hängslen på dessa så har jag kunnat lägga dem som ett kors och använda dem ändå. Idag när jag tog på mig dem så tänkte jag att jag får nog fortfarande inte igen dem. Det har ju saknats minst 15 cm. Idag kunde jag knäppa dem och ändå satt de löst. Det är så himla häftigt att kunna göra detta. Ser ju som sagt inte någon skillnad när jag tittar mig i spegeln. Där har det inte hänt något. Det är först när jag tar på min kläder jag inte haft på länge som jag märker att det hänt saker.

Semestern har snart passerat med hälften och jag skulle kunna vara ledig massor av till veckor. Dagarna går så fort så jag hinner inte riktigt med vad jag gör och vilken veckodag det är. Tur jag har telefonen att titta på så jag ser vad det är för dag.

Kämpa på alla där ute och njut av sommaren så länge den varar. Snart är det vinter igen och vi kan använda våra vinterkläder. ;)

/Malusken!